понеделник, юли 10, 2017

Декстър: Острието на ножа

Автор: Джеф Линдзи
Издател: Бард
Година: 2008

Това очаквах от поредицата!
Черен хумор и неочаквани обрати на историята.
Декстър живее кротко жиовата си в Маями. Защото неостъпчив детектив го следи непрестанно, убеден , че Дестър е опасен социопат. Което е съвсем вярно, но Декстър е много организиран и дисциплиниран опасен социопат. Така че изгражда своето прикритие на обикновен човек с обикновен живот, обчащ да пие бира на дивана на приятелката си (което започва да му харесва) след като цяла вечер е играл с децата навън (което наистина му харесва) и докато се усети вече е щастливо сгоден.
А в  Маями вилнее ново чудовище. При това не е сериен убиец - жертвите му остават съвсем живи. Просто биват лишени от крайници, полови органи, зъби, устни, език, клепачи и най-вече от разсъдък. Всичко е започнало през '80-те в Салвадор, където екип от Специалните сили е участвал в неофициална операция, отишла далеч отвъд всякакви граници. Толкова далеч, че са пожертвали специалиста си по изтезания за да постигна някакво примирие. А сега той се е върнал и е по следите на старите си другари. За съжаление на Декстър доведената му сестра се влюбва в един от тях и след отвличането му изборът от възможности за шикалкавене се изчерпва.
Накрая всичко се нарежда идеално - за Декстър, но не и за жертвите. Които пък не са невинни.
А Декстър ще ства пастрок на двойка млади социопати, нуждаещи се от напътствие в живота и обучение за бъдещата си кариера на чудовища в услуга на обществото.

Харесах:
беше скромно жилище тип „три спални, две ипотеки“
***
обувките в крайна сметка се сменят много по-лесно от сестрите
***
Когато се изправяш пред хора с твърде ограничени възможности да разговарят и никакво желание да си ги създадат, винаги е по-лесно просто да приемеш това.
***
приличаше на преоценена стауя на смъртта на студентско парти

1 коментар:

  1. Хей, джаг Тереза ​​Уилямс Ефтър е привърженик на връзката до Андерсън, който е влязъл в ръцете на мигрантите, а именно, че всички са наясно, че всички са готови да се хранят, Фор хоном, Джаг лошо ханом с всички, джаг гьолдо ловец мъже хан ваград. Проблемът е, че проблемът е най-малкото, тъй като той е готов да се изправи, за да установи, че е в състояние да изкачи положението си, за да се изправи, за да напусне момчетата, Прова дет, джаг Малайда строинканалейн и хан да дойдат на миграцията на дет интереса на народа проблема на всички комерсирам вара сутиен иннайн три дамар, от мин. Ex kommer tillbaka до миг иннавън драгар, хан кастаде състоянието на оф Форванансвар ден андра даген, det var runt 4 ч. Мин. Извисяващ се, издърпайте се, издърпайте седалката и излезте надолу, за да отседнете, за да се върнете в къщата си, за да се върнете в къщата. Джаг да се радваме и да се наслаждаваме на вашето бъдеще в леглото. Съжалявам, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване. За да видите най-новото съдържание в тази категория, трябва да имате запитване. Електронна поща: drogunduspellcaster@gmail.com, за да може да се каже по-долу.

    1) kärleksspell
    2) Загубени любовни магии
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    5) обвързване на връзката
    6) Проклятието на магии
    7) Förvisa en tidigare älskare
    8.) Върнете се в началото на тази страница
    9) vill tillfredsställa din älskare
    Констатацията е, че има проблем за най-доброто решение
    Genom drogunduspellcaster@gmail.com

    ОтговорИзтриване